Eetgelegenheden

In de buurt van ons appartement zijn diverse eetgelegenheden:

Aan de oevers van het Paterswoldse meer bevinden zich meerdere restaurants in verschillende prijsklassen: De Rietschans, De Paalkoepel, De Twee Provinciën, Strandpaviljoen Paterswoldsemeer.

Houdt u van Italiaans? Dan kunt u terecht bij Pizzeria Da Gianni. Al sinds 1997 serveert het restaurant overheerlijke pizza’s en pasta’s.

Heeft u liever Chinees/Indisch eten? Dat kunt u het beste naar restaurant Lotus gaan. Al ruim 30 jaar een begrip in het dorp.

Aan het begin van de wandeling door het natuurgebied het Friescheveen ligt Café Friescheveen. Het terras kijkt uit over dit gebied. U kunt hier terecht voor koffie/thee en gebak, maar ook voor een lunch. In de zomer kunt u hier een roeiboot huren.

De Rooie Kater is een eetcafé/pizzeria. Het restaurant ligt midden in de dorpskern van Eelde.

Gevestigd in het oudste, nog bestaande, pand van het dorp  Eelde en genoemd naar de bouwer van het pand Hilbrant Hilbrants kunt u voor een hapje, drankje, lunch en diner terecht bij Herberg van Hilbrantsz.

Brasserie de Kastanjehoeve is een unieke en sfeervolle brasserie gelegen in het mooie Glimmen. In een gezellige ambiance kunt u heerlijk lunchen, dineren en gezellig borrelen.

Loetje geopend in Paterswolde! Er kan eindelijk van het uitzicht op het prachtige Paterswoldsemeer worden genoten vanaf het terras van ons nieuwe Ibiza style filiaal in Paterswolde (Groningen)!